Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Lava Kurumsal | 25 September 2017

Scroll to top

Top

blog | Lava Kurumsal

lava-blog

Döküm ve emaye mükemmellik için uyum içinde!

Teknik olarak dökümü, emaye ile evlendirmek çok zahmetli ve meşakkatli bir iştir, nedenine gelince; ikisinin genleşme katsayıları farklı olduklarından dolayı fırınlamadan ...
Read More
lavawood

Doğanın mucizesi LAVA kalitesi ile sofralarda: Iroko Ağacı

Organik, Hayat dostu Tamamen doğal, şık ve pratik kullanımıyla, pişirirken gösterilen özeni sofralara yansıtan LavaWood ahşap servis ürünlerinin benzersizliği üretiminde kullanılan ...
Read More
hakkimizda-2

Mutfakta Ve Sofralarda Yeni Çağ LAVA ile başlıyor

İsmine ateşin ilham verdiği LAVA, 40 yıllık tecrübenin sonucu 2010 yılında kuruldu. Döküm demir ve emaye kaplamada, yüksek teknolojiye sahip dünya ...
Read More
lava-pisen-yemekler

LAVA’yla pişen yemekte sadece lezzet ve sağlık olur!

Kanserojen hiç bir madde olmaz! LAVA ürünlerinin lezzetli ve sağlıklı pişirmesinin sırrı, doğanın insana sunduğu eşsiz tatların içine başka bir ...
Read More
lava

Çeliğe veda… En dayanıklı döküm demir LAVA

19. yüzyıldan önce yemekler taş ocak veya şöminelerde pişirildiği için tencereler ateşe en dayanıklı madde olan demirden yapılırdı. Bugün mutfaklarımızda ...
Read More
Adsız

Muharrem Ayı: Aşure Ayı

Aşure günü, Hicri takvime göre Muharrem ayının onuncu gününde kutlanır, 11 Ekim 2016 yılı Salı gününe denk geliyor. Aşure, Nuh ...
Read More
lava-tencere

Lava Mutfağınıza Renk Getiriyor!

LAVA emaye döküm demir tencereler, tavalar; pişirme mükemmelliği sağlar ve evinize renk getirir. LAVA döküm demir tencere ve tavaları; 40 ...
Read More
Untitled-1

Lava Döküm Demir Tava Ve Tencereleri Nesiller Boyu Kullanmanın Sırları

LAVA emaye döküm demir tencere ve tavalar bütün pişirme türlerine, pişirme cihazlarına, her türlü modern ve klasik mutfak veya yemek ...
Read More
DSC00023-e1427302383165

LAVA‘dan yüksek kaliteli ürünler

ElectroPhoretic Emaye Kaplama ürünlerinize değer katar, diğer rakiplerinizden farklılaştırır. Yıkanabilir, temizlenebilir ve mükemmel bir yüzey kalitesi sağlar. Standartlara uygun döküm ...
Read More
lava

Lava Döküm Demir ürünleri nasıl temizlenir?

Lava döküm demir ürünlerle evde lezzetli yemekler pişirdikten sonra, bu ürünleri nasıl temizleyeceğiniz konusu aklınızda soru işaretleri yaratıyorsa size birkaç ...
Read More
Untitled-2

Tamamı Türkiye’de üretilen LAVA ürünlerini dünya kullanıyor!

İsmine ateşin ilham verdiği LAVA, 40 yıllık tecrübenin sonucu 2010 yılında kuruldu. Döküm demir ve emaye kaplamada, yüksek teknolojiye sahip ...
Read More
Untitled-1

Bir pişirme ürünü satın alırken belgelere dikkat!

Avrupa, Amerika ve Alman standartlarına uygun belgelerini mutlaka arayın. • RoHS, REACH sağlığa uygunluk belgeleri • LFGB – Alman gıda standartlarına uygunluk ...
Read More
lava-isiya-dayanikli-melamin-sos-kabi1374709015

En ince ayrıntısına kadar sofrada Lava farkı

Pişirmeden sunuma kadar her ayrıntıyı incelikle düşünen ve planlayan Lava’nın birbirinden şık ve estetik soslukları sofralarınıza benzersiz bir ayrıcalık katıyor ...
Read More
grill-reklam-4

Lezzet ve sağlık ağır konular! LAVA gibi!

Öncelikle iyi bir döküm demir tencere ve tava oldukça ağır olmalı. Kalın tabanlı olmalı. Daha çok ısı absorbe eden (yutan) ...
Read More
12

Mutfaklarda Rahatlık: Lava

İyi bir döküm demir tencere ve tava oldukça ağır olmalı. Kalın tabanlı olmalı. Döküm demir, kalın olduğu için her noktadan ...
Read More
Untitled-2

Tüm doğallıyla her mutfağa LAVA yeter!

LAVA döküm demir tencere ve tavalar, ocakta, fırında ya da dilerseniz doğrudan ateş üzerinde, her türlü pişirme tekniğine (mikrodalga fırınlar ...
Read More
lava-dokum-demir-sos-tenceresi-16cm-mavi1369506413

Lava sos tencereleri her mutfağa şart.

İster nefis bir sos hazırlamak, isterseniz kalabalık sofraları lezzetle donatmak için bir Lava mutlaka vardır. Lava döküm demir sağlığını ve ...
Read More
lava-ahsap-altlikli-dokum-demir-guvec-kabi-cap-11-cm1344608127

Güveç tadında yemekler için tek ihtiyacınız LAVA!

Toprak çömleklerin sağlıklı olduğunu sanıyorsanız yanılıyorsunuz! Bilinenin aksine toprak güveç fırın kapları sürekli yiyecekle etkileşim halindedirler. Çömlekler topraktan yapıldığı için, ...
Read More
lava-ahsap-altlikli-yuvarlak-dokum-demir-pizza-krep-pankek-tavasi-28-cm1337208724

Kötü beslenmeye veda! En doğalı döküm demir LAVA

LAVA’yla pişen yemekte sadece lezzet ve sağlık olur! Kanserojen hiç bir madde olmaz! LAVA ürünlerinin lezzetli ve sağlıklı pişirmesinin sırrı, ...
Read More
26x32-grıll-4307-700x325

Ünlü şeflerin tercihi LAVA, şimdi her mutfakta.

Lezzeti doruklara taşıyan ünlü şefler Lava'ya güveniyor. Çünkü Lava’da pişen yemeğin tadı bir başka, sunumu ise unutulmaz oluyor. Yemeğin sanata ...
Read More
107_00018

Et tavada değil Lava’da nefis olur!

Izgara ipuçları En lezzetli pişirme yüksek ısıda olur: Ocağınızı yakın. Üzerine LAVA döküm demir ızgara tava nızı yerleştirin. İçine su, yağ ...
Read More
Untitled-2

Kapak kanalları doğal beslenmenin garantisi, LAVA !

Lava döküm demir tencerelerin özel tasarım kapaklarındaki kanallar pişirme sırasında oluşan buharı toplar ve tekrar yemeğin içine döndürür. Kapakların ağır ...
Read More
Untitled-3

Lezzetin ve sağlığın sırrı doğallıkta saklı!

Döküm demir LAVA, insan ve çevreyle en uyumlu doğal pişirme gerecidir. Zararlı hiçbir katkı maddesi içermez. Güveç tadında yemeklerden ekmeğe, ...
Read More
lava-ahsap-stand-3-lu-cap-10-cm1346605134

LAVA’nın işi mutfakta bitmez, Sofrada da konuşulur!

Lava'nın eşsiz lezzetler yaratan, tam kıvamında pişiren döküm demir ürünleri, ahşap sunum seçenekleriyle sofralarda kendine yer buluyor. Şık servis ahşapları, ...
Read More
lava-bombeli-yuvarlak-dokum-demir-izgara-kizartma-tavasi-cap-1420708993

Mangal lezzetinde et için Lava.

3 kat emaye kaplama demir döküm Lava tavalar hem çok fazla hem de kalın olduğu için her noktadan eşit pişirme ...
Read More
lava-siyah-metal-sapli-dokum-demir-izgara-tava-26x26-cm1408505534

Yapışmaz, Mühürler..

Lava döküm demir grill tavalarda pişen yiyecekler asla tavaya yapışmaz bunun iki nedeni vardır: Birincisi tavanın yüzeyindeki yüksek sıcaklık etin ...
Read More
lava-metal-kulplu-demir-dokum-kare-izgara-tava-metal-kulplu-24x24-cm1409905564

Sağlık LAVA’dır.

Lezzetli ve sağlıklı pişirmesinin sırrı, doğanın insana sunduğu eşsiz tatların içine başka bir şeyin karışmasına izin vermemesinden gelir. Yiyeceklerle etkileşime ...
Read More
LV-Y-TC2-20-K2-R-01

Lava Döküm Demir Tencereler sıcağı sıcak, soğuğu soğuk tutar..

Lava Döküm Demir emaye tencereler sıcaklığı etkin bir şekilde koruma özelliğine sahiptir. Hem set üstü hem de fırında pişirmeler için ...
Read More
dokum-demir

Profesyonellerin, ev hanımlarının tercihi LAVA!

‘Organik Hayat Dostuyuz’ sloganıyla yola çıkan ve kısa sürede ev hanımlarının, profesyonel aşçıların yeni gözdesi olan LAVA, hayatı “keyifle” yaşayanlar ...
Read More
mini

Döküm ve emayenin mükemmel birleşiminden Lava doğar.

İleri ve yeni teknoloji makineler, son teknoloji prosesler, tecrübe birikimi ve LAVA tencereler ve tavalarda yüksek kalite… Teknik olarak dökümü, emaye ...
Read More
16

Neden LAVA?

LAVA döküm demir tencere ve tavaları; 40 yıllık tecrübe ve birikimi ile Eskişehir’de Türkiye’nin ve bölgesinin en ileri döküm ve ...
Read More
portakalli-bruksel

Portakallı Brüksel Lahanası

Lahanaların dış kabuklarını temizleyip yıkayın. Tuz ilave etitğiniz kaynayan suda ya da buharda pişirin. Tereyağını tencereye alın. Eriyince küçük doğradığınız ...
Read More
dana-yanagi

Dana Yanağı Arpa Şehriyeli Risotto ile

Kontrafileyi soğan, sarımsak, taze kekik, tuz ve karabiberle birlikte 180 derece fırında 35 dk pişirin. 1 adet soğanı küp küp ...
Read More
peynirli-dolma

Peynirli Kırmızı Biber Dolması

Biberlerin sap ve tohum kısımlarını çıkartın. Ayrı bir kâsede peynir, maydanoz ve zeytinyağını karıştırıp bu harç ile dolmaların içlerini doldurun ...
Read More
ispanakli-yumurta

Ispanaklı Yumurta

Soğanları küp şeklinde doğrayın ve pembeleşinceye kadar kavurun. Ispanakları ekleyin iyice soteleyin. Fırın kabına alıp üzerine yumurtaları kırın. 180 derece ...
Read More
topalak-corbasi

Topalak Çorbası

Bulgur, kıyma, yumurta, ince doğranmış kuru soğan, un, tuz, akbiber, pul biber ve sarımsak ile bir harç hazırlayın. Hazırladığınız harcı ...
Read More
26x32 grıll 4307

Izgara Bonfile

Izgara tavayı iyice ısıtın. Bonfilenin her tarafını iyice pişirin. Tuz ve kekik ilave edin. Malzemeler: 5 adet bonfile Biraz kekik ve tuz Zeytinyağı ...
Read More
26X47 SOMON 4419

Somon Izgara

Patatesleri haşlayın, soğutun ve soyun. Soyulmuş patatesleri iyice ezerek püre haline getirin.İçerisine süt ve tereyağını ekleyerek ezdire ezdire karıştırarak pişirin ...
Read More
Tavuk Durum 4213

Tavuklu Wrap

Kabak, mantar, kırmızı biber ve yeşil biberi soteleyin ve üzerine kajun baharatını ilave edin. Sotelediğiniz sebzelere ince şeritler halinde doğranmış ...
Read More
FIRIN MAKARNA 3796

Fırın Makarna

Makarnaları derin bir tencerede bol suda 8-10 dakika haşlayın.Haşladığınız makarnaları süzerek soğuk sudan geçirin ve süzülmesi için süzgeçte bekletin. Beşamel ...
Read More
hamsi-tava

Hamsi Tava

Mısır ununu tuz ile harmanlayın. Hamsileri tek tek mısır ununa bulayın. Tavada ayçiçeği yağını iyice kızdırın ve hamsileri içerisine dizin ...
Read More
Ahtapot 10 4398

Deniz Mahsulleri Güveç

Karides, midye, ahtapot, yengeç ve zeytinleri tereyağında soteleyin. Tuz ve karabiberini ilave edin. Güveçlerin içerisine yerleştirin. 180 derece fırında 15dk ...
Read More
focaccio

Focaccio

Mayayı ve 1 yemek kaşığı toz şekeri ılık suda eritin. 4 su bardağı unu ve 2 tatlı kaşığı tuzu geniş ...
Read More
kayisili-enginar

Kayısılı Enginar

Enginarları 2-3dk kaynayan suyun içerisinde haşlayın. Havuç, patates, kabak ve kuru kayısıları minik küpler halinde doğrayın. Ayrı bir tavada hafif ...
Read More
ankara-tava

Ankara Tava

Soğan ve sarımsağı küp şeklinde doğrayın ve tencerede soteleyin. İçerisine önce domatesleri sonrada kuzu kuşbaşıları ekleyin ve etler suyunu salıp ...
Read More
fasulyeli-patlican

Meksika Fasulyeli Patlıcan

Fırını 180 dereceye ayarlayın. Patlıcanları boyuna ortadan ikiye kesin ve kaşıkla içini oyarak çıkartın. İçine fırçayla zeytinyağı sürüp 10 dakika ...
Read More
cannoloni

Cannoloni

Lazanyaları safranlı suda haşlayın. Ayrı bir tavada tereyağını eritin ve sarımsakları soteleyin. İçerisine tavuk kıymasını ekleyin ve iyice kavrulduktan sonra ...
Read More
levrek-izgara

Levrek Izgara

Sebzeleri iyice yıkatıp ayıklayın.Minik küpler halinde doğrayın. Buharda 10dk kadar pişirin.Tabağın altına dizin. Izgara tavayı iyice ıstın ve yağı üzerinde ...
Read More
incir-dolma

Ihlamurlu İncir Yaprağı Dolması

İncir yapraklarını yaklaşık 5dk yumuşayıncaya kadar haşlayın. Yeşil mercimek ve buğdayı ayrı tencerelerde haşlayıp soğutun. Soğan, domates, dereotu, taze nane ...
Read More
pazi-dolmasi

Adaçaylı Pazı Dolması

Pazı yapraklarını kaynamış suyun içerisinde 2 dk bekletip buzlu suya alın. Ayrı bir kabın içerisine maydanoz, dereotu, taze nane, sumak, ...
Read More
kuzu-incik

Beğendili Kuzu İnci

İncikler bir tencerede soğan, 2 diş sarımsak, 2 adet defne yaprağı, 2 adet yıldız anason, 1 adet havuç, 1 adet ...
Read More
soganli-mantar

Taze Soğanlı Mantar

Zeytinyağında mantarları tavada iyice soteleyin. İçerisine taze soğan ve çeri domatesleri ekleyin.Tuz ve karabiberi ilave edin. Malzemeler: 400 gr mantar 6 adet taze ...
Read More
eksili-kabak

Ekşili Kabak

Arpacık soğanları ayçiçeği yağında soteleyin. Kabakları, domatesleri ve tavukları ekleyerek birlikte soteleyin. Koruk suyunu ilave edin.Pekmez, tuz ve karabiberi ekleyerek ...
Read More
tavuk-haslama

Damla Sakızlı Tavuk Haşlama

Tavuk bagetlerin derilerini alın ve kemiklerin uçlarını kesin ve haşlayın. Havuç, patates ve arpacık soğanları eşit boyutta küp şeklinde doğrayın ...
Read More
kalamar-dolmasi

Kalamar Dolması

Ayıklanmış kalamarların gövde kısımlarını tuzlu suya atıp 10 dakika haşlayıp çıkartın. Suyu atmayın. Kalamarların kollarını ince ince kıyın. Taze soğanın ...
Read More
Karnıyarık 3916

Karnıyarık

Patlıcanları alacalı soyun ve ortalarına bıçakla bir çizik altın. 10 dk tuzlu suda bekletin. Kurulayın ve kızgın yağda kızartın. Ayrı ...
Read More
tavuk-tandir

Humus İle Tavuk Tandır

Tavuk göğsünü haşlayın ve üzerlerini kajun baharatı ile kaplayıp zeytinyağı ilave edip 180 derece fırında 15 dk pişirin. Haşlanmış nohut,tahin, ...
Read More
patlican-dolma

Ekşili Kuru Patlıcan Dolma

Patlıcanları sıcak suyun içerisinde yumuşatın. Bulgur, pirinç, kıyma, taze nane, maydanoz, kuru soğan, domates, salça, tuz, karabiber, sıvıyağı birlikte karıştırın ...
Read More
LAVA Metal Döküm San. Tic. A.Ş. Design By Mymarkteam