Makarnaları derin bir tencerede bol suda 8-10 dakika haşlayın.Haşladığınız makarnaları süzerek soğuk sudan geçirin ve süzülmesi için süzgeçte bekletin. Beşamel sos için tereyağını ve unu tencereye koyun ve un rengini değiştirene kadar orta ateşte kavurun. Üzerine sütü azar azar eklerken bir yandan da robot ile çırparak karıştırın.Sos koyu bir kıvam alınca ocaktan alın. Geniş bir kapta makarna, beşamel sos ve 2 su bardağı kaşar peynirini karıştırın ve fırın tepsisine alın. Üzerine 1 su bardağı kaşar peyni日本藤素
ri rendesini döşeyerek önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin.

Malzemeler:
1 paket fırın makarna
2 yemek kaşığı ayçiçeği yağı
3 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
2 yemek kaşığı tereyağı
2 yemek kaşığı un
2 su bardağı süt
Tuz
Karabiber