Lazanyaları safranlı suda haşlayın. Ayrı bir tavada tereyağını eritin ve sarımsakları soteleyin. İçerisine tavuk kıymasını ekleyin ve iyice kavrulduktan sonra taze soğan, fesleğen, taze kekik, tuz,karabiber ve kremayı ekleyin. Ayrı bir tencerenin içerisinde tereyağını eritin unu ekleyin ve un kokusu gidene kadar kavurun üzerine sütü ilave ederek beşamel sosunu hazırlayın. Haşladığımız lazanyaların içerisine harcı koyarak rulo şeklinde sarın ve fırın tepsisine yerleştirin. Üzerlerine beşamel sosu sürün ve rendelenmiş kaşarı serpin. 180 derece fırında 15 dk pişirin.

Malzemeler

2 adet lazanya
140 gr tavuk kıyması
2 dal taze soğan
80 gr krema
1 dal taze kekik
2 diş sarımsak
50 gr tereyağı
2 dal fesleğen
Tuz, Karabiber
Safran
1 çorba kaşığı tereyağı
1 çorba kaşığı un
1 su bardağı süt
100 gr kaşar peyniri